Tel. office: +(40)232-217.248  |  office@norsit.ro
Divizia IT&C  
 
 
 

Pentru mai multe detalii

Table interactive

 

Faptul că elevii asimilează informațiile predate mult mai ușor prin utilizarea metodelor interactive nu mai este de mult un secret. Educația digitală este prezentă, deja, în învățământul românesc și din ce în ce mai multe instituții de învățământ aleg să-și doteze sălile de clasă cu echipamente interactive pentru învățare. Tabla interactivă este, de departe, tehnologia preferată pentru educația digitală.

 

Peste 1000 de săli de clasă la nivel național sunt dotate cu table interactive oferite de echipa noastră, iar parte din instituțiile de învățământ care ne-au ales sunt: Liceul Teoretic „Școala Mea” București, Școala Gimnazială Sfântul Vasile Ploiești, Școala Gimnazială Bircii Olt, Colegiul Național „A. T. Laurian” Botoșani, Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Liceul De Arte Plastice „Nicolae Tonitza” București, Universitatea „Al. I. Cuza” Iași, Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași.

 

CUM SĂ NU PIERDEȚI TIMP, CUM SĂ NU PIERDEȚI BANI

 

Vi s-a întâmplat să achiziționați echipamente pentru clasă sau software educațional și să nu aveți suportul necesar pentru utilizarea acestora? Fiind în contact permanent cu profesorii care s-au confruntat cu această situație, dorim să preîntâmpinăm cazul în care și dumneavoastră ați putea fi pus într-o asemenea ipostază. De aceea:

 
 • vă oferim resurse educaționale pentru utilizarea acestora pe tabla interactivă (software educațional, lecții interactive pentru orice materie)

 • consultantul nostru în educație digitală realizează instruirea profesorilor pentru utilizarea tablei interactive și vă oferă suport de fiecare dată când aveți nevoie

 • venim în unitatea dumneavoastră de învățământ și instalăm tabla interactivă.

 

EDUCAȚIE DIGITALĂ CU TABLELE INTERACTIVE eInstruction (TURNING Technologies)

 

Tablele interactive eInstruction (TURNING Technologies) sunt special construite pentru învățământul modern și vă oferă atât posibilitatea de a crea conținut interactiv, cât și posibilitatea de a exploata eficient și facil în cadrul orelor informația digitală avută la dispoziție (software educațional, imagini, filme sau orice altă resursă disponibilă pe internet sau în calculatorul dumneavoastră).

Tablele interactive eInstruction se bazează pe tehnologia electromagnetică, ale cărei avantaje sunt:

 • Imagini de înaltă rezoluție care afișează chiar și cele mai mici detalii

 • Scrierea precisă și fluentă

 • Recunoașterea scrisului de mână

 • Suprafața tablei nu permite reflexia luminii de la proiectoare, soare sau alte surse puternice de iluminat

 • Rezistență la temperaturi extreme (de la -40° până la 70° C pentru depozitare și de la 5° la 46° C pentru utilizare)

 • Răspuns rapid la comenzile date

 

Tablele interactive eInstruction (TURNING Technologies)

 
 • Sunt însoțite de aplicația software Workspace, disponibilă în limba română și care vă pune la dispoziție peste 60 de instrumente de lucru necesare susținerii de lecții interactive pentru orice materie studiată. Tablele interactive pot fi folosite pentru orice nivel de studiu (primar, gimnazial, liceal) și pot fi utilizate ca tablă albă, dictando, matematică, portative, liniatura tip I sau tip II

 • Permit deschiderea documentelor de tip word, excel, powerpoint, inserare de text, imagini, software educațional etc. Documentele se pot modifica direct de pe suprafața tablei utilizând funcții de scriere, ștergere, selectare, copiere și lipire, adăugare de elemente copiate sau decupate de pe internet.

 • Pot fi utilizate de până la 6 persoane simultan.

 • Permit înregistrarea lecțiilor sau salvarea acestora în format jpeg, gif, html, pdf, ppt, tiff, png.

 • Permit inregistrarea video a lectiilor si partajarea lor prin email sau platforme educaționale

 • Sunt însoțite de un CD cu minimum 4000 de resurse didactice: aplicații interactive, hărți,imagini, grafice.

 • Sunt rezistente la șocuri, performanța lor nu este afectată în cazul în care tablele sunt zgâriate sau lovite.

 • Sunt ideale pentru aplicațiile și experimentele virtuale în matematică, fizică, chimie, biologie și știinte umaniste.

Ce spun profesorii care utilizează tablele interactive eInstruction (TURNING Technologies)?

 
 

MODELE DE TABLE INTERACTIVE eInstruction (TURNING Technologies)

 

DualBoard – utilizare și scriere cu stiloul eInstruction

Model Diagonala active a suprafeței de scriere  
DualBoard 1279 200.66 cm/ 79” Comandați
DualBoard 1289 226.06 cm/ 89” Comandați
DualBoard 1297 246.38 cm/97” Comandați
 

TouchBoard – utilizare și scriere cu degetul

Model Diagonala active a suprafeței de scriere  
TTTB-1078 198.12 cm/ 78” Comandați
TTTB-1088 223.52 cm/ 88” Comandați
 
 
 
 
 

Pentru a maximiza utilitatea tablelor interactive oferim partenerilor noștri posibilitatea accesării platformei de predare interactive mozaBook (abonament anual). mozaBook extinde instrumentele didactice prin opțiunile sale versatile și inovatoare de ilustrare, animare și prezentare. Conținutul interactiv spectaculos, aplicațiile integrate de dezvoltare a competențelor, de ilustrare și de exersare, cât și laboratorul virtual stârnesc interesul elevilor și ușurează înțelegerea și însușirea noțiunilor predate.

 
 
 

Pentru mai multe detalii