Tel. office: +(40)232-217.248  |  office@norsit.ro
Divizia IT&C  
 
 

Pentru mai multe detalii

Evaluare Simultană/ Vot electronic

 

Evaluarea elevilor și a cursanților poate fi ușoară și rapidă. Lucrările de control și testările pot fi un factor de stres pentru elevi sau cursanți, dar și pentru profesorii care trebuie să le corecteze în timpul liber. Sistemele de evaluare Turning Technologies sau aplicația de evaluare Turning Point Cloud sunt soluții pentru evaluări obiective cu rezultate imediate.

 

Peste 200 de școli au ales această soluție, printre care: Școala gimnazială „Sf. Vasile” Ploiești, Liceul tehnologic „Nicolae Bălcescu” Flămânzi, Școala gimnazială BĂLCESCU-PETÕFI" Satu Mare.

 

CUM SĂ NU PIERDEȚI TIMP, CUM SĂ NU PIERDEȚI BANI

 
  • Realizează prezența tuturor cursanților în 5 secunde și astfel nu mai pierdeți timp cu „prezența pe hârtie”.

  • Cursanții sau elevii răspund la întrebări grilă cu ajutorul telecomenzilor, în timp ce aplicația TurningPoint colectează răspunsurile, le afișează și le transferă în catalogul electronic de note.

  • Utilizarea aplicației reduce timpul petrecut pentru întocmirea, redactarea și corectarea lucrărilor de control sau a testelor și elimină cheltuielile cu tipărirea acestora pe hârtie.

  • Profesorii au flexibilitatea de a genera întrebări, de a prelua și importa seturi de întrebări sau de a folosi propriile lecții în PowerPoint. Cursanții sau elevii au posibilitatea de a răspunde la o varietate de întrebari în formate diferite: adevărat sau fals, teste grilă, valori numerice, răspunsuri text etc.

  • Pentru evaluări fulger se pot utiliza inclusiv teste cu întrebări rostite sau citite.

  • Testele și întrebările de evaluare pot fi aplicate înainte, în timpul și după terminarea cursului sau orei.

  • Profesorii au în orice moment feedback asupra gradului de înțelegere a cursului predat, la sfârșitul testului generându-se un grafic cu răspunsurile elevilor. Astfel, aceștia pot adapta materialele în funcție de nevoile cursanților, preocupându-se constant de progresul fiecăruia.

  • Afișează rezultatele imediat dupa încheierea sesiunii de evaluare, arhivează rezultatele și creează rapoarte despre profilul fiecărui cursant sau elev.

  • Ajută cursanții și elevii să înțeleagă mai bine materialele predate și crește gradul de asimilare a acestora. Cursanții și elevii sunt mult mai implicați și mai activi la ore, fiecare având posibilitatea de a răspunde și de a fi notat doar cu un singur click.

 
 
 
 
 

Pentru mai multe detalii