Backup

Veeam ONE – managementul infrastructurii de backup și virtualizare

veeam-one

Cu atât de multe riscuri la care ne expunem zilnic pe internet, backupul ar trebui să devină o soluție de încredere, la care să apeleze toți administratorii de rețea. Virușii și atacurile cibernetice nu sunt singurele motive pentru care ar trebui să aveți mereu un backup. De multe ori, puteți face o setare greșită pe site sau puteți șterge un fișier important, cazuri în care problema se poate rezolva restaurând backupul.

Siguranța datelor este foarte importantă, iar Veeam lucrează constant pentru a oferi soluții noi și eficiente de backup. Cel mai nou produs dezvoltat în acest sens este Veeam ONE 9.5.

backup-virtualizare

Veeam ONE – instrument de monitorizare, raportare și planificare pentru Veeam Backup, VMware vSphere și Microsoft Hyper-V


Menține disponibilitate constantă

Vizibilitatea completă pentru mediile virtuale și pentru infrastructurile de backup este esențială pentru a asigura disponibilitatea pentru toate aplicațiile și datele din compania sau instituția dumneavoastră.

Veeam ONE vă oferă monitorizarea vSphere, Hyper-V și a mediilor Veeam, livrând într-un dashboard complet rapoartele necesare pentru administrarea disponibilității:

    • Monitorizare în timp real 24/7 și alarmare

Primiți notificări din timp asupra performanțelor sau eventualelor probleme pentru a evita downtime-ul și pentru a respecta SLA-urile.

    • Gestionarea resurselor și monitorizarea configurației

Veeam vă ajută să evaluați performanța infrastructurii dvs. și vă asigură configurația existentă respectând toate platformele de virtualizare cunoscute și cele mai bune practici de backup.

    • Optimizați și previzionați din timp capacitatea infrastructurii virtuale existente

Întodeauna aveți la dispoziție o metodă eficientă de planificare a capacității infrastructurii virtuale. Puteți optimiza și planifica toate costurile legate de achizițiile de echipamente în infrastructura virtuală.


Veeam One oferă un dashboard avansat, raportare și planificare eficientă a întregii infrastructurii virtuale:

  • Veeam ONE este o soluție scalabilă de monitorizare și raportare, bazată pe analize avansate, cele mai bune practici din industrie și ani de experiență.
  • Veeam ONE oferă evaluări clare ale infrastructurii de back-up și virtuale într-o soluție completă, proiectată pentru a oferi vizibilitatea completă a performanței. Accesul la detalii se face simplu cu un singur click.
  • Fără a limita numărul de servere virtuale, servere vCenter și clustere Hyper-V, pot fi monitorizate și se pot crea rapoarte chiar și pentru cele mai complexe infrastructuri implementate în compania dumneavoastră.
dashboard

Dashboard

dashboard-veeam-one-raportare

Dashboard Veeam ONE

 

 

 

 

 

 

 

Caracteristicile principale ale soluției sunt:

  • Monitorizarea, alertarea și gestionarea infrastructurii virtuale în timp real 24 de ore din 24
  • 200 de alarme prestabilite
  • 100 de rapoarte predefinite
  • Instrumente de evaluare a infrastructurii de backup
  • Rapoarte dedicate pentru Veeam Backup & Replication 9.5
  • Capabilități de calcul a costurilor pentru infrastructurile virtuale și de backup
  • Scenarii avansate de implementare pentru companii
  • Veeam Cloud Connect – capabilități de monitorizare și raportare
  • Dashboard avansat de raportare, funcționalitate și performanță a infrastructurii virtuale
  • Monitorizare performanță și configurare corectă pentru VMware vSphere și Microsoft Hyper-V
  • Capacități avansate de planificare și analiză a întregii infrastructuri virtuale
  • Configurare pentru infrastructurile virtuale și de backup
  • Raportare și documentație complet personalizabile

Având la dispoziție un astfel de instrument de monitorizare și raportare, orice administrator va fi tot timpul pregătit pentru a interveni indiferent de situația apărută.


10 motive de a trece la noul Veeam ONE

Zilnic, din ce în ce mai mulți clienți trec la soluția Veeam. De ce? Pentru că tehnologiile concepute oferă disponibilitate cu capacitatea de a restabili orice serviciu IT care rulează în hybrid cloud în câteva secunde și minute, tehnologii pe care întreprinderile de astăzi le solicită. Veeam ajută peste 255.000 de clienți din întreaga lume să protejeze 14.7 milioane de mașini virtuale, iar numărul este în creștere. Impresionant, nu-i așa?

Iată motivele pentru care Veeam ONE este o soluție potrivită pentru orice infrastructură IT:

    1. Satisfacția clientului

Scorul Net Promoter (NPS) al companiei Veeam este de 2 ori mai mare decât media din industrie, indicând faptul că 9 din 10 clienți ar recomanda Veeam partenerilor lor.

    1. Atingeți și depășiți obiectivele Acordului privind nivelul serviciilor (SLA)

Potrivit IDC, clienții Veeam au parte în 91% din cazuri de timpii de recuperare și SLA agreați comparativ cu doar 69% în cazul celorlalți furnizori.

    1. Fiabilitate

Dormiți în liniște știind de testarea automată a backupului, replicarea și verificarea recuperării a 100% din volumul dumneavoastră de lucru. Profitați și de suportul oferit pentru clienți.

    1. Concentrați-vă pe activitățile proactive

Doi din trei clienți ai Veeam petrec cu 35% mai puțin timp cu activitățile legate de gestionarea infrastructurii.

    1. Economisiți bani și maximizați resursele

Clienții care au trecut la Veeam au salvat, în medie, 50.000 de dolari pe an, îmbunătățindu-și performanța cu backupul și reducând timpii de nefuncționare.

    1. Simplitate

Lipsa inovațiilor și scăderea cotei de piață a furnizorilor vechi de servicii sunt în contrast puternic cu ritmul de creștere al Veeam, motiv pentru care Veeam este recunoscut de Gartner, IDC și Ovum ca fiind o alegere de primă clasă printre soluțiile de protecție a datelor și disponibilitate.

    1. Oferta cloud

Prezentă în lista Forbes Cloud 100, Veeam oferă posibilitatea de a salva datele în orice cloud sau locație, maximizând investițiile IT și sporind flexibilitatea.

    1. Capabilități puternice

Capabilitățile Veeam sunt de neegalat în comparație cu soluțiile de backup vechi. Principalele caracteristici ar fi: recuperarea instantanee, nu se utilizează agenți de backup pentru aplicațiile Microsoft și capacități avansate de replicare a datelor salvate.

    1. Creșterea Veeam

Creșterea companiei Veeam nu arată semne de încetinire. Datele arată peste 4.000 de clienți noi în fiecare lună și noi capabilități cu fiecare lansare a produselor sale.

    1. Inovația este prioritară

Peste 50.000 de companii au început să folosească produsele Veeam în ultimele 12 luni. Explicația? Veeam este un lider inovator, cu o istorie dovedită. Este prima companie care a livrat viziunea și capacitățile necesare pentru o soluție de disponibilitate eficientă.


Dacă doriți ca infrastructura dumneavoastră virtuală să fie tot timpul functională, să fiți întotdeauna anunțați de problemele care pot apărea, atunci Veeam One este soluția potrivită! Și dacă nu v-ați convins că noul produs Veeam vă poate ajuta, descărcați chiar acum o versiune trial, gratuită, și testați soluția timp de 30 de zile.

Free Trial

Free Trial