Educatie Digitala

Tabla interactivă, un nou instrument în sprijinul profesorilor

Lectie-predata-cu-tabla-interactiva-TouchBoard

Începem astăzi un nou proiect dedicat învățământului interactiv prin lansarea unui blog specializat dedicat tehnologiilor pentru învățare. Una dintre cele mai apreciate tehnologii, care face parte din ceea ce numim educație digitală, este reprezentată de tabla interactivă. Veți găsi aici toate informațiile de care aveți nevoie pentru a dezvolta proiecte educaționale și a crește atractivitatea, implicarea și eficiența orelor de curs.

Mai mult decât atât, vom crea o comunitate în care toate persoanele interesate de educația modernă vor avea posibilitatea să comunice. Aceasta va fi formată din:

  • elevi
  • profesori
  • părinți
  • bunici
  • Quartz Matrix, unul dintre principalii furnizori de tehnologii educaționale din România

Avem multe povești de succes cu oameni entuziaști și preocupați de educația copiilor pe care dorim să le comunicăm și să le multiplicăm. Și pentru că este o zi specială, vom începe cu povestea Școlii Speciale din Pașcani din județul Iași.

„O școală specială făcută de oameni speciali pentru copii speciali”.

Este o școală care te face să fii mai bun, mai vesel, mai fericit pentru că aici copiii îți zâmbesc și te îmbrățișează atunci când le vorbești. O lecție predată cu ajutorul uneia dintre cele mai apreciate tehnologii moderne – tabla interactivă – i-a determinat să fie activi, să învețe și să răspundă la oră, să fie atenți și să rețină informațiile.

Și pentru ca povestea să fie completă, am realizat și un filmuleț. În cadrul acestuia, veți putea fi martorii bucuriei celor mici. Lecția cu tabla interactivă i-a ajutat să privească cu alți ochi procesul educațional. Acum vor interacționa mult mai simplu cu noțiunile pe care trebuie să le învețe zi de zi. Așa arată începutul a ceea ce numim educație digitală.

Iată povestea:

Articole similare