Educatie Digitala

Softurile educaționale Mozaik Education, distribuite în România

softuri-educationale-mozaik-education

Doriți să abordați metode de predare moderne? Doriți să îi faceți pe copiii generației Z să fie mai activi și mai implicați la ore? Vă doriți să integrați noile tehnologii în educație? Vreți să faceți școala să pară mai simplă, iar lecțiile să fie pe placul elevilor? Înțelegând nevoia permanentă de perfecționare a calității învățământului actual, am hotărât să oferim școlilor din România soluții care să ajute profesorii și elevii în activitatea lor de la clasă, precum și în cea de acasă. De aceea, am devenit distribuitori ai soluțiilor de educație digitală și învățământ interactiv Mozaik Education în România. Pentru toate softurile educaționale Mozaik Education asigurăm training de utilizare.

Despre Mozaik Education


Mozaik Education este lider în tehnologii digitale inovative pentru predare, învățare și managementul educației. Mozaik a înțeles faptul că, pe măsură ce lumea avansează din punct de vedere tehnologic, nevoile profesorilor și ale elevilor sunt de asemenea în schimbare. Astfel, Mozaik a început să dezvolte soluții la cheie pentru educație digitală. Sistemul digital educațional MozaLearn a fost introdus în urmă cu 6 ani în școlile din Ungaria. Astăzi, acesta este utilizat în peste 3.000 de școli din această țară, reprezentând 70% din unitățile de învățământ.

Mozaik Education dezvoltă în continuare noi modele de software, aplicații interactive 3D, conținut audio și video și aplicații educaționale care vin în întâmpinarea nevoilor profesorilor din învățământul primar și gimnazial. Cu o acoperire mare, de la cărți digitale interactive și software cu prezentări complete pentru table interactive, calculatoare și tablete până la aplicații pentru smartphone și managementul școlilor și orelor, soluția MozaLearn a deschis un capitol nou în istoria educației.

Sofware educațional Mozaik Education


  • mozaBook, software educațional pentru table interactive

Software-ul mozaBook permite transformarea manualelor folosite în clasă în manuale digitale în câţiva pași simpli, precum și crearea de caiete de lucru. Acestea pot fi îmbogăţite cu imagini, desene integrate și o varietate de conţinuturi interactive (modele 3D, videouri educaţionale, materiale audio, imagini). Pot fi create și fișe de lucru personalizate cu ajutorul editorului de teste integrat în mozaBook.

În cazul în care cadrul didactic are la dispoziţie versiunea electronică a manualului în format PDF, o poate deschide în mozaBook. Programul este capabil să analizeze textul publicaţiei și să recomande conţinut interactiv legat de subiectul tratat. Este permisă redarea, acceptarea sau ștergerea acestor recomandări, iar conţinutul poate fi accesat (modele 3D, videouri educaţionale, materiale audio, imagini) și în biblioteca media integrată în programul mozaBook, pe internet sau pe propriul PC. Aflați mai multe detalii despre software-ul educațional pentru table interactive mozaBook.

  • mozaWeb, conţinut interactiv pentru studiu acasă

Permite accesarea manualelor digitale, a conţinutului interactiv și a aplicaţiilor și jocurilor legate de programa școlară online de oriunde, prin intermediul unui browser web. De asemenea, manualele se pot folosi și pe tabletă. Aflați mai multe detalii despre software-ul educațional mozaWeb.

  • mozaMap, hărţi digitale pentru tabla interactivă

Atlasele interactive ale programului cartografic mozaMap îmbogăţesc instrumentele folosite în predarea geografiei și istoriei. Elementele diferitelor hărţi pot fi ușor modificate și adaptate, ușurând pregătirea pentru orele de clasă. Aflați mai multe detalii despre atlasele digitale mozaMap pentru clasele primare, gimnaziale sau liceale.

  • Aplicațiile mozaTools

Cele peste 100 de aplicaţii tematice legate de materiile școlare oferă o modalitate unică și distractivă de dobândire a cunoștinţelor și de înţelegere a materiei școlare. Aplicaţiile sunt îmbogăţite permanent cu funcţii noi, numărul instrumentelor și jocurilor fiind în continuă creștere. Aplicaţiile create pentru învăţământul primar vizează dezvoltarea aptitudinilor de bază ale elevilor, în timp ce aplicațiile destinate învăţământului gimnazial și liceal reprezintă instrumente unice de ilustrare și de experimentare, în unele cazuri putând înlocui integral cabinetele de materiale didactice. Unele aplicaţii tematice conţin și teste animate care transformă procesul de învăţare într-o experienţă distractivă. Exerciţiile create în aplicaţii și laboratoarele virtuale pot fi salvate. Descoperiți aplicațiile Euklides și Euler3D.

În sprijinul profesorilor, dar și al elevilor


Cărțile și manualele reprezintă o bază indispensabilă în procesul educațional, doar că în prezent acestea par a fi insuficiente. Softurile educaționale Mozaik Education reprezintă soluția optimă care îmbină tradiționalul și modernul în ceea ce privește metodele de predare actuale. Acestea oferă posibilitatea salvării lecțiilor și reutilizarea lor de la o clasă la alta și de la un an la altul. Bineînțeles, dacă sunt necesare completări sau actualizări, acestea se pot face foarte simplu direct în aplicație.

Utilizând softurile educaționale Mozaik Education, profesorii se vor asigura că elevii asimilează repede și ușor informațiile prezentate la ore. Îi vor implica în loc să îi plictisească și îi vor motiva să învețe în loc să le creeze o aversiune față de procesul educației. Prin manualele digitale și multitudinea de stimuli audiovizuali folosiți, profesorii vor reuși să convingă chiar și cei mai dezinteresați elevi și să le evalueze atât abilitățile, cât și gândirea critică. Activitățile de la ore devin distractive, de mare interes, antrenând spiritul competițional și spiritul de echipă. Până la urmă, scopul principal al educației este să îmbogățească cunoștințele în timp ce stimulează curiozitatea.

Prezentare video soluții de educație digitală Mozaik Education, distribuite în România

 

Ce softuri educaționale Mozaik Education ați testat? Cum vi s-a părut utilizarea acestora? Scrieți un comentariu pentru a ne împărtăși experiența dumneavoastră.

Articole similare